Blog

Blog

reviews

Review: Fantastische loft!!

…Mooi met design meubelen ingericht. Goede bedden, heerlijke douche. Breeze 1 heeft een gezellig zitje waar je heerlijk aan kunt ontbijten of zoals nu in de Corona situatie met een afhaal menu gezellig kunt dineren. Elke loft heeft een eigen buiten zitje. Zeer vriendelijk gastheer/vrouw en er staat als welkom een heerlijk fles wijn.
Wij komen graag terug!

Marcella Lieffering
reviews

Review: Een Airbnb ervaring uit het boekje

Een Airbnb ervaring uit het boekje zo zou ik het willen omschrijven. Het betreft een reeds opgeleverde woning waardoor de kamers spiksplinternieuw zijn en dat op centraal gelegen locatie op het eiland. Keurige uitleg bij aankomst over hoe je in tijden van Corona hygiene en afstand kunt respecteren met de benodigde faciliteiten in de kamer. Tot slot, een nette prijs kwaliteit verhouding waardoor je eigenlijk niet meer verder hoeft te zoeken voor je verblijf op Ameland. Ik kan het zeker aanraden.

Tjitse Plantenga
updates

Kom eindeloos genieten van Ameland!

Het kan en het mag 😍. Boek nu een heerlijke vakantie bij ons. Wij heten jullie van harte welkom in een van onze comfortabele en duurzame lofts aan de rand van het dorp Hollum op loopafstand van dit prachtige uitzicht.

updates

“Stay in (y)our Bubble” bij Breeze

Ameland is een eiland met veel natuur rust en ruimte en dat treft! met een kleine 3700 inwoners en een oppervlakte van 268 km2 is Ameland de perfecte plaats om de ruimte op te zoeken. “Social distancing Ameland style” noemen we dat!

Waar het eiland normaal gesproken een speelveld is voor de talloze activiteiten en evenementen die jouw zinnen prikkelen kun je nu vooral genieten van de stilte. De gedachten op zij zetten en jezelf bloot te geven aan de elementen. De zintuigen wakker laten kussen door het ruisen van de zee, de zilte wind in het gezicht, de zon op je huid en te leven op het ritme van het getij. Kom en beleef Ameland als nooit te voren!

Corona heeft ons eiland bereikt en dus zijn en blijven wij voorzichtig. Dit betekent echter niet dat toeristen niet welkom zijn of niet mogen komen. In tegendeel als toerist ben je van harte welkom en de gastvrije Amelanders staan voor je klaar om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De horeca bezorgt op locatie en de winkels zijn geopend.

Breeze Ameland bestaat uit drie comfortabele twee persoons lofts. Zodoende kun je “Corona Proof” vakantie vieren tot een gezelschap van zes personen. Inchecken en uitchecken is contactloos, bij de sleutelkluis staat een desinfectiepomp.

Op Ameland geven wij opvolging aan de regels en richtlijnen die de overheid en en het RIVM voorschrijven. Wij doen ons best Ameland veilig te houden voor onze inwoners en onze gasten, wij vragen onze gasten dat eveneens te doen. Maar zeg zelf waar is dat gemakkelijker met zo veel ruimte, uitgestrekte brede witte stranden van 27 km totale lengte en een groot duingebied waar veel wandel en fietspaden in aangelegd zijn.